Els problemes que generaven els bassals, el fangueig, els desnivells i el terra de l'aparcament del recinte esportiu de Can Titó de Vilanova del Camí són història des de fa pocs dies. Actualment, els usuaris vilanovins disposen de 50 llocs d'estacionament just al costat del pavelló de la localitat.

S'han acabat les tasques de senyalització de la zona d'aparcament després de les obres d'anivellament de terreny, compactació i asfaltatge, que es van concloure, alhora, a final del 2010.

L'espai s'ha adaptat perquè s'hi puguin estacionar un total de 50 turismes, més una secció de motos, un lloc reservat per a vehicle d'usuari amb minusvalidesa i -properament- s'incorporarà un espai per a l'estacionament exclusiu de bicicletes.

Es tracta d'una millora reclamada des de feia anys pels usuaris i públic que acudeix a les instal·lacions de Can Titó, d'ús dels equips esportius locals. Des de temps ençà, l'àrea d'Esports de Vilanova del Camí havia cercat els recursos necessaris per dur a terme l'actuació ara conclosa.