La plaça del Mercat de Vilanova del Camí es va omplir dissabte de gom a gom gràcies a la iniciativa comercial "Vilashopping nit de tapes". Una activitat comercial, festiva i gastronòmica que en aquesta primera edició va aplegar una vintena llarga de parades. Comerços tradicionals, artesans i entitats van instal·lar-se a la plaça del Mercat per promocionar els seus productes i serveis i, per primera vegada, també s'hi van afegir una desena de restauradors locals que van resultar un gran atractiu per a la festa i per a la població.

Durant tota la tarda hi va haver públic a la mostra, però va ser al voltant de les vuit de la tarda quan es va donar el punt més àlgid de visitants. Molta gent feia cua per comprar els tiquets per degustar les tapes que oferien els diferents establiments i que van ser d'allò més variades: pizza, creps, truita de patates i de verdures, escalivada, humus, minihamburgueses... En el moment més interessant de la vetllada, passats dos quarts de deu del vespre, la pluja es va encarregar de posar el punt i final a l'activitat, molt abans del que estava previst.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Barón, va fer una valoració molt positiva d'aquesta primera edició del "Vilashopping nit de tapes". Va assegurar que, malgrat la pluja, tant comerços com restauradors estaven satisfets dels resultats, tot i que aquesta setmana faran una valoració més acurada amb cada un d'ells. El regidor Barón va afegir que la continuïtat del Vilashopping està assegurada.