ERC d'Igualada ha renovat la seva executiva local incorporant -hi 30 persones, la meitat independents. L'igualadí Àngel Ruiz ha estat escollit president de la secció local, qui agafa el relleu de la fins ara presidenta Alba Vergés, actualment consellera de Salut del Govern de la Generalitat. Cristina Navarro en serà la vicepresidenta.

Després dels resultats electorals dels republicans a Igualada, Esquerra va iniciar el procés de renovació de la seva direcció local. Els republicans destaquen que van afrontar el relleu des de la tranquil·litat que els atorga el fet de ser «l'únic partit de la ciutat que havia incrementat vots i el nombre de regidors al ple».

Àngel Ruiz es va postular com a president de la secció local fent tàndem amb Cristina Navarro com a vicepresidenta, qui va ocupar la sisena posició a la llista electoral d'ERC en les darreres eleccions municipals i va quedar a les portes de ser regidora. La candidatura de Ruiz va ser escollida per unanimitat.

L'executiva la integren una trentena de persones, entre les quals la meitat són independents, sense militància al partit. Aquesta nova executiva és integrada per: Joan Requesens, Gabriela Basurto, Otger Costa, Alícia Fernández, Pere Jaume Ferrer, Òscar Torrents, Enric Ferrer, Laura Farreras, Isabel Caballero, David Prat, Josep Maria Palau, Roger Rodrigo, Montse Argelich, Joan Teixidó, David Tarrida, Núria Ramon, Iolanda Gandia, Josep Maria Colomer, Maria Fernàndez, David Cantero, Joan Manel Tomàs, Paula Berrocal, Joan Mangues, Iolanda Gandia, Joan Valentí, Eulàlia Closa, Gemma Balsells, Jordi Besa, Mònica Morros, Susanna Campo, Carolina Telechea, Alba Vergés i Enric Conill.

La voluntat d'aquesta nova executiva és «seguir treballant per millorar la ciutat, per fer una Igualada molt millor», segons el nou president Àngel Ruiz.