PSC porta la queixa pel bus d'Igualada a Barcelona al Parlament

Els socialistes porten l'exigència de solucions al Parlament

El diputat socialista Jordi Terrades

El diputat socialista Jordi Terrades / PSC

Redacció

El grup parlamentari del PSC ha posat sobre de la taula els problemes de capacitat que pateix el servei de Monbus-Hispano Igualadina a la darrera sessió de control al govern de la Generalitat de Catalunya, amb una interpel·lació directa a la consellera de Territori, Esther Capella. Els problemes de la línia d’Igualada se sumen, també, als que pateixen les línies de Manresa i Vilafranca operades per la mateixa companyia.

El diputat socialista Jordi Terrades ha denuncia que “els problemes i queixes dels usuaris i usuàries van en creixement, les millores no arriben, ens consta la preocupació de molts alcaldes que han fet arribar aquest malestar i la reclamació de solucions a la Direcció General de Transport i Mobilitat que no acaben d’arribar”.

Terrades explica que “en aquests moments el servei es troba col·lapsat a les hores punta. Són problemes recurrents, la gent queda a terra, es fa el trajecte drets, s’anul·len expedicions que consten a l’horari, se salten les últimes parades de sortida de Barcelona, busos que surten de retard en origen amb avaries freqüents i manca d’informació”.

El PSC reclama a la Generalitat, com a màxima responsable del servei, que actuï per acabar amb les incidències, garantir la capacitat de totes les expedicions i evitar que els passatgers es quedin sense poder pujar a l’autobús tot garantint un correcte funcionament d’aquest servei de transport públic.