Els Mossos d'Esquadra han confirmat, després d'inspeccionar la furgoneta estacionada a l'entorn de la Sagrada Família de Barcelona, que es tracta d'una falsa alarma.

"Els TEDAX han finalitzat les comprovacions a l'entorn de la Sagrada Família i es tracta d'una falsa alarma. La situació s'està normalitzant", han informat en el seu compte oficial de twitter

Els Mossos d'Esquadra han activat els artificiers del grup Tedax per fer comprovacions a una furgoneta aparcada a l'entorn de la Sagrada Família, concretament a la cruïlla dels carrers Provença amb Cerdenya, aquest dimarts al vespre, segons ha confirmat el cos policial.

La zona s'ha acordonat i s'han tallat aquests dos carrers i també el carrer Rosselló. El temple i diversos comerços de la zona han estat desallotjats i, per seguretat, s'ha confinat els veïns. L'estació del Metro de Sagrada Família ha quedat tancada.

Fonts de la Sagrada Família han explicat a l'ACN que en el marc de la col·laboració "estreta" amb els cossos policials aquesta tarda han hagut d'evacuar "visitants, fidels i treballadors" de l'interior del temple "per tal de garantir la màxima seguretat de les persones que es trobaven a la basílica".