Almenys sis persones han resultat ferides al metro de Madrid després que l'ordinador portàtil d'una dona esclatés a l'estació Príncep de Vergara.

Després de l'incident s'han viscut escenes de pànic, ja que alguns viatgers han pensat que podia tractar-se d'un atemptat. Varies ambulàncies del Samur, Policia Nacional i Policia Municipal s'han traslladat fins al lloc dels fets i han atès les sis persones ferides, la dona a qui ha explotat el portàtil i altres cinc viatgers que es trobaven al costat seu.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els bombers de l'Ajuntament de Madrid, que s'han fet càrrec de la situació, i dotacions de Samur de manera preventiva.

Raquel López, una jove que en aquell moment es trobava a l'interior del tren, ha explicat a Efe que ella no ha escoltat cap soroll ni explosió de l'ordinador, només la cridòria dels passatgers que s'allunyaven del fum assegurant que s'estava produint un atemptat terrorista.

En tractar-se d'un tren sense separació entre vagons, s'ha produït una allau de persones que, preses del pànic, s'han acabat amuntegant al començament del tren, al costat de la cabina del conductor.

No obstant això, la testimoni ha explicat que ràpidament els viatgers han estat conscients que no era cap atemptat i han recuperat la calma, encara que algunes persones han patit una crisi d'ansietat.

En accionar el fre d'emergència, el comboi s'ha aturat a l'interior del túnel i s'han obert les portes, el que ha permès que el fum es dissipés dels vagons ràpidament, mentre els passatgers anaven recuperant els estris personals (ulleres, mòbils o bosses) que havien perdut en l'estampida.

El conductor del tren ha anat tancant totes les portes dels vagons i ha portat el comboi fins a l'estació de Príncep de Vergara, on tots els viatgers han estat desallotjats.

Segons la jove, al carrer esperaven nombrosos efectius de Samur i Policia, a més dels Bombers de l'Ajuntament, que han baixat a inspeccionar el tren per assegurar-se que l'incendi estava apagat i que no hi havia persones en els vagons. Al voltant de les deu del matí la circulació de trens a la línia 9 havia recuperat la normalitat.