L'expresident dels EUA Barack Obama i la seva dona, Michelle, encapçalen les llistes de l'home i la dona més admirats que elabora anualment Gallup i que evidencia la popularitat d'una parella que segueix acaparant atenció gairebé dos anys després de deixar de viure a la Casa Blanca. La principal novetat de la llista la protagonitza Michelle Obama, que posa fi a 17 anys de regnat de l'exsecretària d'Estat Hillary Clinton després de ser esmentada pel 15 % de les 1.025 persones enquestades en els 50 estats nord-americans. Clinton cau a la tercera posició, amb el 4%, xifra que la situa empatada amb l'actual primera dama, Melania Trump, i darrere fins i tot de la presentadora, actriu i empresària Oprah Winfrey, que és citada pel 5% dels entrevistats per fer aquesta llista.

Completen la llista la reina Elisabet II d'Anglaterra, la cancellera d'Alemanya, Angela Merkel; la jutge Ruth Bader Ginsburg; la presentadora Ellen DeGeneres; l'ambaixadora dels Estats Units davant l'ONU, Nikki Haley, i l'activista pakistanesa Malala Yousafzai.

A la banda dels homes, Obama està a només un any de batre el rècord de Dwight Eisenhower, que va ser considerat l'home més admirat durant dotze anys.