Un mosso denuncia el bomber de Santa Maria d'Oló que va ser ferit per antiavalots a l'A-2

El Jutjat d'Instrucció 2 de Lleida ha imputat pels delictes de resistència i de danys el veí de Santa Maria d'Oló que va resultar ferit greument el març del 2018 durant una càrrega dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra, mentre participava a títol individual en un tall a l'A-2, a Soses (Segrià), per protestar per la detenció de Puigdemont a Alemanya i per reclamar la llibertat dels presos. La imputació respon a la denúncia per lesions que un dels mossos que eren a l'A-2 ha presentat contra l'olonenc, Joan Domènech, que és bomber de la Generalitat.

VÍDEO | Joan Bonanit acomiada els presos: «Molta força i ens veiem a Madrid!»

Després de 208 nits, Joan Bonanit es va acomiadar dels presos polítics aquest diumenge a la nit al pla de Lledoners amb un missatge clar: «Ens veiem a Madrid!».

Denuncien 21 conductors en un dia en un control de trànsit a Sant Fruitós

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat dilluns, 28 de gener, 21 conductors per excés de velocitat durant un control de velocitat al Bages. Les denúncies es van interposar a la carretera C-16, a l'altura del punt quilomètric 51, dins del terme municipal de Sant Fruitós de Bages.

Cinc begudes que et faran perdre pes mentre dorms

Baixar de pes és un dels reptes que més preocupa a la societat actual. A la recerca d'una vida més saludable, moltes persones busquen arribar al seu pes òptim. Per aconseguir-ho és important dur a terme una alimentació saludable i portar un estil de vida actiu.

El govern va emmascarar les veritables raons per tancar la residència Catalunya

Regió7 va avançar el febrer passat que l'Ajuntament havia decidit tancar la residència d'avis Catalunya amb l'argument que l'equipament municipal no complia els requisits necessaris per concertar places residencials assistides amb la Generalitat i que no s'hi podien fer obres per resoldre-ho perquè l'edifici estava catalogat. La informació era incerta. Demanat sobre això, el govern manresà va admetre ahir que, «posteriorment, al llarg del procés de tancament, es va comprovar que no estava catalogat i així es va comunicar, el mes de maig del 2018, als grups municipals i a la Taula d'Envelliment».

Alerten de falsos advocats que estafen gent gran al Bages

Aquesta setmana, tres persones d'edat avançada del Bages han estat víctimes de l'anomenada estafa del fals advocat. Dos dels casos no es van arribar a consumar, però una tercera víctima va acabar pagant una quantitat econòmica als acusats en creure erròniament que la seva filla estava detinguda pels Mossos i que els diners havien de servir per alliberar-la.

Bolca un camió a l'eix transversal, a Manresa, en enlairar-se el remolc i xocar amb un pont

Un camió ha bolcat aquest divendres al matí a l'eix transversal (C-25), a Manresa, després que el seu remolc s'hagi enlairat per causes que es desconeixen i hagi xocat contra un pont superior. El conductor ha resultat il·lès.