La Guàrdia Civil ha trobat els cossos sense vida dels dos menors desapareguts avui a Godella (València). Els cadàvers han estat trobats enterrats al voltant del domicili cap a les 19.30 hores d'aquesta tarda després que els propis pares hagin indicat el lloc. Mitja hora abans, els dos progenitors han estat traslladats en vehicles camuflats de la benemèrita fins al lloc on s'havien desfet dels cossos.

Una trucada rebuda per la Policia Local a les 8:30 del matí ha posat en alerta el municipi de Godella. Fonts consultades pel diari Levante-EMV han confirmat que una veïna ha donat l'avís de la presència d'una dona seminua que corria pel carrer. Segons la versió de la testimoni, intentava fugir d'un home que l'amenaçava amb una pistola.

Diversos agents s'han presentat al lloc dels fets, on només han trobat l'home, que ha estat traslladat a dependències policials. A les 13.00 hores, després de diferents batudes per la zona, la Guàrdia Civil ha aconseguit trobar la dona amb l'ajuda d'un gos ensinistrat. Estava nua i amagada a l'interior d'un bidó proper al lloc on resideixen de forma il·legal amb els dos menors.

Segons les primeres informacions, durant el registre d'aquest matí a lloc de residència s'han trobat restes de sang prop de la piscina amb què del domicili.

Els dos nens als quals es buscava eren un nadó de 5 mesos i el seu germà de 3 anys, ambdós escolaritzats en el col·legi públic de Rocafort. La Policia, Guàrdia civil, el Grup d'Activitats subaquàtiques de la Guàrdia Civil, voluntaris i familiars dels menors han rastrejat durant tota la tarda la zona de Montcada, Godella i Rocafort amb el suport d'helicòpters.

L'alcaldessa de Godella ha assenyalat que "hi ha helicòpters, protecció civil, patrulles amb gossos, tots els mitjans disponibles" estan movilitzats. Sanchis ha indicat que no coneixia els pares dels menors, que han estat en dependències de la Guàrdia Civil prestant declaració sobre els fets.

El matrimoni vivia amb els seus dos fills en una casa situada al terme municipal de Godella. Segons fonts consultades pel diari citat, la parella, amb cert desequilibri mental, vivia de forma il·legal i en condicions deplorables.