La Guàrdia Civil ha detingut una dona relacionada amb la troballa d'un cap humà dins d'una caixa en un habitatge de Castro Urdiales (Cantàbria), segons han informat a Europa Press fonts del cos.

La Guàrdia Civil no ha donat més dades sobre la persona detinguda i les actuacions es troben sota secret de sumari. Del cas s'ha fet càrrec el Jutjat d'Instrucció número 2 de Castro Urdiales, que es trobava de guàrdia quan van succeir els fets, aquest cap de setmana.

Segons la informació que ha transcendit de moment, una dona va trobar el cap en obrir una caixa que li havien lliurat -pel que sembla una amiga seva, segons informa el Diari Montañés- quan es trobava a casa seva, un habitatge del carrer Santa Anna de Castro Urdiales.

Després de la troballa, la dona va haver de ser atesa per serveis sanitaris del 061, que la van traslladar en ambulància al centre de salut COTOLINO de Castro Urdiales. La Guàrdia Civil no ha concretat en quin estat es trobava el cap ni la identitat de la víctima, que investiga l'Institut Armat.