Prop d'un miler de persones han ocupat el centre de la plaça Espanya convocats pels CDR en contra la sentència de l'1-O. Sota el lema 'Netegem els carrers d'injustícia', els manifestants portaven sabó per netejar plats, molts dels quals Fairy, que es Enric Millo va fer popular durant el judici pel procés, i que avui els manifestants han acabat abocant a la cèntrica font.

La protesta, que s'ha desenvolupat enmig d'un ambient festiu, s'ha celebrat de forma paral·lela a altres mobilitzacions a tot Catalunya, concretament, a Mataró, Tarragona, Vic, Cervera o Valls i que hem seguit en directe en aquest altre article. Els manifestants, que han cridat consignes com "Buch dimissió" o "Llibertat presos polítics", han fet servir paraigües per remoure l'aigua i fer espuma.

En un moment puntual, a la concentració hi han irromput dues persones que han fet crits a favor de la unitat d'Espanya i de la condemna els líders del procés, fet que ha provocat insults i imprecacions dels manifestants, sense que la situació hagi derivat en cap incident més enllà d'enfrontaments verbals.