Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte a la nit dos homes després de diversos talls a l'avinguda Meridiana de Barcelona i els carrers propers. Segons el cos, un dels detinguts està acusat d'atemptat a agents de l'autoritat per llançar ampolles de vidre a la línia policial, i l'altre, d'amenaces cap als policies i de desordres públics.

Tanmateix, un dels dos detinguts ja ha estat posat en llibertat després de passar a disposició judicial, segons va informar el col·lectiu d'advocats Alerta Solidària en una piulada. El detingut forma part del grup de sanitaris Street Medics BCN, que ha denunciat que la policia va «obstaculitzar una assistència» i «per la seva falta de disciplina i mala praxi» va desembocar a l'arrest d'un company «que feia la seva feina sanitària». L'home haurà d'anar a judici el dia 13 per un delicte de resistència a l'autoritat. L'altre detingut encara no ha sortit de la comissaria de les Corts, segons Street Medics BCN.

A més, els Mossos han indicat que, durant el tall de dissabte, alguns manifestants van fer barricades amb contenidors. De fet, en la que va ser la 41a nit consecutiva de tall a la Meridiana, hi va haver moments de tensió entre els manifestants i la policia, la qual va provar de desallotjar la manifestació.

Agents de la Brimo van provar de dispersar els manifestants i, tot i que la majoria van situar-se al marge de la via, alguns van desplaçar-se cap al carrer Olesa.