02 de febrer de 2021
02.02.2021
Regió7

Dues morts per covid a Althaia durant el cap de setmana

Ja són 40 les defuncions per coronavirus que hi ha hagut enguany als centres assistencials de la ciutat

01.02.2021 | 22:37
Planta d'hospitalització de covid-19 de Sant Joan de Déu

La Fundació Althaia va comunicar ahir dues noves defuncions a causa de l'epidèmia a les seves instal·lacions. Amb aquestes ja són 40 les morts per coronavirus que hi ha hagut enguany als centres assistencials de la ciutat.

A Althaia han mort trenta-dues persones per covid-19 enguany i la xifra ha passat de 223 a 255. A l'Hospital de Sant Andreu han estat vuit les defuncions i s'ha passat de 101 a 109.

Entre els dos centres assistencials hi ha hagut 364 víctimes mortals. Va ser el 15 de desembre quan es va creuar la barrera de les tres-centes defuncions a causa de l'epidèmia als centres assistencials de la ciutat, i en un mes i mig s'han sumat més d'una seixantena de defuncions.

Totes aquestes dades mostren una mitjana de víctimes mortals superior a una al dia i dona idea de la gran afectació que està tenint, també, la tercera onada a la ciutat i el cost que està suposant en pèrdua de vides humanes.

A hores d'ara hi ha 91 persones ingressades per covid-19 a la Fundació Althaia, que s'han de sumar a les que reben atenció a l'Hospital de Sant Andreu, i que dimarts passat, el darrer dia que la institució va oferir dades de seguiment, eren 42. Això suposa a l'entorn de cent trenta ingressats. Althaia ha donat fins ara 1.801 altes a pacients ingressats per covid-19.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook