Un home ha mort aquest dilluns en ensorrar-se el sostre de l'habitació d'un pis a Sabadell (Vallès Occidental), segons han informat els Bombers. El cos d'emergències ha rebut un avís a les 9.31 hores sobre l'ensorrament del sostre d'un pis al número 37 del carrer de Turina de la ciutat vallesana. En arribar, han confirmat l'ensorrament parcial del sostre del darrer pis de l'edifici, de planta baixa i dos pisos, que havia afectat una de les habitacions. En accedir a l'immoble han localitzat una persona il·lesa en una de les habitacions però han trobat el cos sense vida d'un home en l'habitació afectada per l'ensorrament.

Els bombers estan fent exploracions diverses al sostre per valorar si l'afectació podria ser més extensa i si és necessari fer algun apuntalament d'urgències. També s'està revisant l'afectació al forjat i a les bigues, així com la quantitat de runa acumulada. És per això que s'ha activat la unitat del Grup Especialista en Estructures Col·lapsades (GREC).

Fins al lloc s'hi han desplaçat nou dotacions de Bombers de la Generalitat, amb efectius del GREC i del Grup Operatiu de Suport (GROS), quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), efectius de la policia municipal de Sabadell i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra. La policia catalana s'ha fet càrrec de la investigació i de les diligències judicial.