Un grup de diputats socialistes, insultats i agredits amb ous als voltants del Congrés

Un dels polítics que ha estat implicat en els fets és el representant del PSOE per Terol, Herminio Sancho

Herminio Sancho, un dels diputats agredits a les portes del Congrés dels Diputats durant la segona jornada del debat d'investidura

Herminio Sancho, un dels diputats agredits a les portes del Congrés dels Diputats durant la segona jornada del debat d'investidura / EFE

EFE

Un grup de diputats del PSOE ha estat agredit als voltants del Congrés dels Diputats aquest dijous mentre a l'hemicicle se celebra la segona jornada de la sessió d'investidura del candidat socialista Pedro Sánchez. Segons relata la direcció del PSOE, han estat insultats i fins i tot han rebut l'impacte d'ous quan han estat reconeguts en una cafeteria prop de la cambra baixa.

Un dels diputats present era Herminio Sancho, diputat del PSOE per Terol, segons les fonts esmentades, que ha rebut l'impacte d'un ou al cap. Després de produir-se l'incident, agents de la Policia Nacional ha escortat el grup de parlamentaris fins al Congrés.

Sancho va destacar el passat 27 de setembre durant la investidura fallida del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, quan es va equivocar i va votar a favor del líder popular, tot i que immediatament es va corregir.

La sessió d'investidura de Sánchez va arrencar dimecres amb un fort desplegament policial de 1500 agents als voltants del Congrés, enmig d'un clima de tensió social i protestes al carrer contra la llei d'amnistia i els pactes del PSOE amb els grups independentistes.