Segueix-nos a les xarxes socials:

David Beckham fa 12 hores de cua per veure la capella ardent d'Elisabet II

L'exfutbolista va compartir "entrepans", "sorbets de llimona" i "dònuts" amb els britànics que esperaven a la fila

David Beckham fa 12 hores de cua per veure la capella ardent d'Elisabet IIReuters

Dotze hores de cua són les que ha fet l'exfutbolista David Beckham per veure la capella ardent de la reina Elisabet II a Londres. Beckham, amic de la família reial i que va assistir al casament de Harry i Meghan el 2018, s'ha unit als milers de britànics presents a la cua que dona accés a Westminster per veure el fèretre de la reina.

Vestit de negre i duent un barret, el que va ser futbolista de la selecció anglesa, el Reial Madrid i Manchester United, ha compartit "entrepans", "sorbets de llimona" i "dònuts" amb la resta de persones presents a la fila. Mentre passaven les hores, múltiples persones s'han fotografiat amb l'exjugador quan han descobert que també esperava el seu torn a la fila. Segons els mitjans britànics, Beckham ha passat 12 hores fent cua.

Beckham no ha estat l'únic famós a unir-se a la cua aquests dies. La primera exprimera ministra Theresa May també ha estat una de les primeres a presentar els seus respectes a la reina després d'esperar hores com la resta de britànics.

Prem per veure més contingut per a tu