El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sant Vicenç de Castellet va emetre, ahir al migdia, un comunicat expressant el seu "màxim respecte" per l'acció judicial en el cas de presumpta corrupció en la construcció del sector residencial de la Bòbila del municipi.

En la nota difosa als mitjans de comunicació, la formació republicana demana a la justícia que actuï amb la màxima celeritat possible per tal d'aclarir els fets succeïts i depurar les responsabilitats particulars, si s'escau, de cadascun dels 15 imputats per separat, reunits en l'acte judicial de forma genèrica per tal de garantir el seu dret a la defensa.

Alhora, el partit mostra en el seu comunicat el seu ple suport a Valentí Carrera -alcalde per la formació entre els anys 2003 i 2004 i imputat en el cas?-, de qui en defensa la seva "honorabilitat i integritat en la gestió" pública.

Finalment, en la seva nota de premsa, Esquerra demana al gruix de l'opinió pública que respecti la presumpció d'innocència de tots i cadascun dels imputats fins que es demostri el contrari, tot afegint la predisposició del partit republicà a col·laborar amb les investigacions per tal de treure l'entrellat d'aquest cas.