L'Ajuntament de Moià està acabant d'enllestir les obres per renovar el ferm de la plaça de Catalunya, coneguda popularment com la plaça dels Ànecs. La intervenció substituirà el formigó actual per l'asfalt, que "té més durabilitat", apunten fonts municipals.

El projecte dóna resposta a les reiterades queixes de veïns, que havien fet notar diversos cops que el formigonat havia quedat molt deteriorat amb el pas dels anys.

A banda de la plaça, també s'està arranjant un tram del carrer Onze de Setembre, just fins el carrer Gravadors Abadal. En el buidat del ferm, en lloc de formigó també s'hi posarà un nou paviment d'asfalt, com en el cas de la plaça.

El pressupost total es de 58.500 euros, que es finançaran amb recursos propis de l'Ajuntament i amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat.

Les obres haurien de quedar enllestides dilluns. Durant aquests dies de treballs, els vials afectats han estat tancats al trànsit rodat de vehicles, sense afectar el pas de vianants.