La sala gran del Nexe-Espai de Cultura va quedar petita per encabir a les persones que assistiren a la presentació de la llista de CiU per les properes eleccions municipals del mes de maig.

Gent molt jove, com l´Òliver Gallego, l´Estrella Morales, l´Aida Miranda i la Marta Llorens, tots ells estudiants de Grau Universitari, i que estan entre els 20 i els 22 anys, són les cares visibles de la representació de la gent jove a Sant Fruitós, tot i que no són els únics, sinó que n´hi ha d´altres que també col·laboren en aquest projecte.

Destacar també la incorporació a la llista com a número tres de Maria Carme Cura, actual Directora de la Llar d´Infants Municipal, que va voler destinar unes paraules de compromís i de força als assistents a l´acte. "No tinc por", va dir, "som gent que volem treballar per Sant Fruitós, hi volem ser".

Altres components de la llista, el veterà Carles Pedra, militant de CdC des de 1977 i que ocupa el lloc d´honor tancant la llista, David Fernández, actual president de l´AVV de La Rosaleda, Carles Torras, President del Consell Parroquial, Àngel Berengueras, President de la Colla de Grallers i Geganters de Sant Fruitós, Felip Echarri, mestre de l´Escola Paidos, Eduard López de la Torre Santmartí, Eva Fàbregas, presidenta de l´AMPA Les Oliveres, Eva García de la Rosaleda, Jordi Vilaseca, entrenador del primer equip del F.C.Fruitosenc, Carme Ruíz del barri de La Raval, Eva Caparrós de Les Brucardes, Moisès Simón de Torroella de Baix i Eva García de La Rosaleda. Per completar la llista Nacís Lupón, actual President del Comitè Local de CdC i Roger Grandia i Vicens Llorens, que conjuntament amb Mercè Casals ja són actualment regidors a l´Ajuntament de Sant Fruitós.