Sant Fruitós ha posat en marxa aquest dimarts a la tarda la segona edició del Batibull, la festa major infantil que portarà tres dies d'activitats per als nens i nenes del poble, abans d'enllaçar amb la festa major jove i la gran, que s'allargaran fins el 4 de juliol.

A banda dels petits del poble, els protagonistes de la festa han estat el pagès Fruitós i la seva dona, la teixidora Nita, que és el personatge que s'ha estrenat enguany. Tots dos seran presents en les activitats de la festa fins dijous, i també poden aparèixer en altres esdeveniments al llarg de l'any. Amb la parella de 'capgrossos' a punt, el tret de sortida l'ha donat una animada cercavila amb Pep Callau i els Pepsicolen, acompanyats de la música dels tambors dels Tabalers Asmodaics i Goliaters, des del parc del Castell fins a la pista coberta de l'escola Monsenyor Gibert, on ha tingut lloc una animació infantil, i s'ha continuat amb la festa del bàsquet català. Enguany, el Batibull es concentrarà en aquesta escola degut a les obres de remodelació de la coberta de la Màquina del Batre.

La festa major infantil continuarà fins dijous; aquest dimecres a la tarda tarda amb una festa del confeti i animació infantil, i dijous, amb el correaigua infantil i la festa de l'escuma.