La regidoria de Serveis Socials de l´Ajuntament de Cardona ha obert una nova convocatòria per sol·licitar ajuts per l´adquisició de llibres de text i material escolar per a famílies amb fills en edat d´escolarització i amb dificultats econòmiques o socials.

La línia d´ajuts es tramitarà des dels serveis socials municipals i inclouen també ajuts per a l´adquisició del llibre verd i la quota de l´AMPA per al curs 2016-2017. Els ajuts, d'un màxim de 70 euros per cada infant de la unitat familiar, són compatibles amb ajuts de les mateixes característiques provinents d´altres administracions i es concediran mentre hi hagi disponibilitat pressupostària.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 d´agost. Els centres escolars faran arribar les bases de la convocatòria als pares i tutors, on consta la sol·licitud i la relació de documents que caldrà presentar a Serveis Socials Bàsics (Edifici del Centre Cívic, planta -1) de 8:30 a 13:30 hores, de dilluns a divendres.

Seran beneficiaris d'aquest programa els nens i nenes d´edats compreses entre P3 i la finalització de l´ESO que tinguin la seva residència habitual a Cardona i que estiguin matriculats en algun dels centres escolars del municipi.