El primer premi del sorteig especial de setembre de la Loteria Nacional celebrat avui, dissabte, dotat amb un milió d'euros, ha correspost al número 12.874, ha informat Loteries de l'Estat. El número ha estat consignat a l'administració número 1 de Sallent.

Altres administracions, Onil (Alacant), 1 de Premià de Mar (Barcelona), 1 de Sallent (Bages), 25 de Santander, Zestoa (Guipúscoa), 1 d'Aracena (Huelva), Palma de Mallorca, Madrid (www.loteriasyapuestas.es), 4 de Terol, 1 de Sagunt (València) i 109 de València també han repartit sèries d'aquest número.

A primera hora d'aquesta tarda, l'administració premiada estava tancada i tot i que es desconeix els possibles guanyadors del premi, els veïns de la zona coneixien la sort de l'oficina de loteria.

Els reintegraments han correspost als números: 3, 4 i 9. El segon premi, dotat amb 250.000 euros, ha estat per al 84.488, venut a l'administració 1 de Saldaña (Palència) i a la 35 de Sevilla. El tercer premi, dotat amb 50.000 euros, ha estat per al número 6.450, venut en l'administració 5 de Basauri (Biscaia), 80 de Madrid, Balsapintada (Múrcia), 1 de Cervera de Pisuerga (Palència) i Osorno (Palència).