L'Ajuntament de Sallent ha començat les obres de construcció d'una passarel·la que ha de permetre connectar directament l'espai de les piscines amb la zona esportiva, on hi ha el pavelló, la pista coberta i el camp de futbol. El pont s'instal·larà sobre el curs del riu Cornet, de manera que els dos complexos esportius quedaran pràcticament units.

Les màquines ja han començat a treballar a banda i banda d'aquest curs fluvial amb el moviment de terres per preparar els pilars sobre els quals s'assentarà la passarel·la.

Entre les piscines i la pista coberta -que és la instal·lació que hi queda més propera- hi ha una distància de tot just uns 50 metres en línia recta, però el fet que les separi el pas del riu Cornet fa que l'itinerari per anar d'unes instal·lacions a les altres sigui molt més llarg. Actualment, s'ha de fer una volta considerable amb un recorregut que passa per l'avinguda de Pau Casals, la plaça de Catalunya, el carrer Verge del Pilar i el del Camí del Pal. Amb la passarel·la les dues àrees quedaran pràcticament unides i formaran una illa esportiva. Aquesta actuació forma part d'un seguit d'actuacions previstes pel consistori sallentí per millorar i fomentar els recorreguts a peu pel nucli urbà. Alhora, la construcció de la passarel·la era una de les intervencions incloses en el projecte per millorar l'ordenació, l'accessibilitat i l'entorn de la zona esportiva, que va formar part dels pressupostos participatius.