Una trentena de joves d'entre 15 i 16 anys han participat a la Trobada Jove de Sant Fruitós per tal de fer propostes d'activitats per fer aquest estiu. Els participants van valorar del 0 al 10 un total de 21 activitats en funció de les preferències de cadascú.

Un cop votades les propostes, van fer una valoració qualitativa tenint en compte el pressupost i les activitats que podien englobar més joves dels que assistien a l'assemblea. Finalment, els participants van acordar programar una sortida al parc aquàtic, un sopar amb cinema a la fresca on cadascú portarà una mica de menjar, 12 hores de Futbol Sala, el joc del killer, el torneig de tenis taula, un taller de cuina i bubble football.

Amb les propostes sobre la taula, l'Ajuntament valorarà quines activitats es poden realitzar, tenint en compte el pressupost i el calendari, i intentar complir al màxim les activitats proposades pels joves. Una de les activitats que més participació va tenir l'any passat, la gimcana marrana d'Humor Amarillo, es farà el dia 3 de juliol dins dels actes de la Festa Major d'estiu, i el torneig de vòlei platja es disputarà els dies 15 i 16 de juliol.