Les obres d'arranjament del paviment del carrer de la Torre Groga des de l'alçada de la Granja Victu fins al carrer Generalitat han finalitzat aquesta setmana i han tingut un cost de 47.673,59 euros assumit per l'Ajuntament de Cardona.

Les obres han consistit en l'asfaltatge d'aquests carrers,la neteja d'embornals i clavegueram i el canvi de tubs de canalització d'aigua del carrer Generalitat fins a la costa de la Mula. També s'ha creat la infraestructura pel soterrament futur de la fibra òptica i l'enllumenat, i s'ha instal·lat nous subministraments de Gas Natural al sector de la Torre Groga. Per l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, aquestes obres «eren un compromís de govern que vam assumir el 2015 i que ara, en part, és una realitat».

El paviment del carrer de la Torre Groga i del carrer de la Generalitat presentava un estat deficient i tenia alguna zona sense asfaltar. Degut al desnivell pronunciat del carrer i al tamponament d'alguns dels embornals s'havia produït un desgast a la capa superior de la calçada. Pel que fa al carrer de la Generalitat, l'estat de conservació del ferm era similar al del carrer de la Torre Groga i també sense asfalt. Per aquest motiu, el passat mes d'agost es van iniciar les obres d'arranjament i reparació de la calçada d'aquests dos carrers.