10 de febrer de 2018
10.02.2018
40 Años
40 Años

Sant Fruitós estrena el maridatge de vins i arrossos en la prèvia de la festa de demà

09.02.2018 | 23:52
El maridatge es va fer amb vins Molí de Collbaix i els plats els van elaborar quatre cuiners

La Sala del Nexe-Espai de Cultura va acollir una de les activitats preàmbul de la Festa de l'Arròs que tindrà lloc demà, un tast maridatge d'arrossos i vins, organitzat pel Nou Celler i l'Ajuntament, i dirigit per la sommelier i nutricionista Clara Antúnez.

La proposta consistia en la realització d'un tast especial amb quatre cuiners que van elaborar l'arròs en directe i el van maridar amb vins del celler Molí de Coll-baix.

El primer plat, anomenat arròs del Bages, va ser cuinat per Guillem Plana, del restaurant Can Plana de Sant Fruitós, a base de llàgrima de porc ral, rossinyols i romaní. Jordi Llobet, del restaurant l'Ó de Món Sant Benet, va cuinar un arròs fumat amb costella de porc ral, foie i cremós de farigola. La tercera proposta, presentada pel xef de La Mar Salada, Albert Enrich, va consistir en un arròs mariner amb peix i marisc de la llotja de la Barceloneta.

Les postres van anar a càrrec de la cuinera Bea Velasco, de Can Ladis de Sant Fruitós, que va preparar un dolç d'arròs amb coco, mango i gelat de galeta. El tast va ser tot un èxit i hi van participar més de 50 degustadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema