Relleu a la direcció de l'Escola Municipal de Música de Santpedor. Rosa Navarro agafa la batuta de mans de Montserrat Caparrós que ha estat directora els darrers 4 anys. Caparrós continuarà a l'equip directiu.

Caparrós assumeix les funcions de cap d´estudis. A l´equip directiu també hi ha Elisabet Casanovas de secretària acadèmica. La nova direcció afronta aquest repte per als propers 4 anys. La directora entrant i la directora sortint han compartit aquests darrers dies de juny una nova estada de colònies musicals. En aquesta 21a edició han anat al Port del Compte. Ara a primers de juliol, un cop s´hagin fet les matrícules els més de 200 inscrits, el centre farà un descans estiuenc fins a reprendre la seva activitat al setembre.

En aquests propers 4 anys la direcció ha de fer front no només al treball acadèmic sinó al projecte de remodelació de l´escola que ocupa una part de l´edifici municipal de Ca l´Arola, a la plaça Gran i que en el termini de dos anys disposarà de l´edifici sencer per a l´ensenyament musical.