Els veïns de Pineda de Bages votaran a l’escola La Flama en els comicis electorals que hi hagi a partir d’ara, després que l’Ajuntament de Manresa ha cedit a la sol·licitud que li havia traslladat el de Sant Fruitós per convertir aquest centre en la nova seu electoral d’aquesta urbanització. I és que l’escola es troba dins el terme municipal de Sant Fruitós però pertany al sistema educatiu públic de Manresa.

Fins ara, els veïns de Pineda, que pertanyen a la secció electoral 1-4-U, votaven en un local municipal del carrer Castellnou, de petites dimensions, i que no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest ha estat el principal motiu de petició per part de l’Ajuntament de Sant Fruitós, com també el fet que es tracta d’una escola pública (que ja són seu electoral en molts casos), i s’han valorat les mesures de seguretat, la infraestructura i la climatització del nou espai.

L’Ajuntament de Sant Fruitós assumirà les despeses que es generin durant els comicis que se celebrin a l’escola La Flama, i es compromet a vetllar perquè l’activitat del centre no es vegi afectada.