Una cercavila de gegants i capgrossos de la colla local i també de les escoles del municipi va omplir ahir al migdia de públic i d'animació els carrers del centre de Moià, en la penúltima jornada de la festa major. La cercavila va tenir pastís i un moment especial amb motiu del bateig del gegantó prehistòric, que es va estrenar fa just un any, a qui se li ha posat el nom de Grony.

La Festa Major de Moià va arrencar amb molta força una setmana enrere, amb la celebració, dijous i divendres, de la Cabra d'Or, que ja s'ha convertit en el tret de sortida oficial i que va tornar a congregar centenars de persones al carrer (vegeu l'edició de dissabte).

El concert dels Catarres, que dilluns a la nit van donar-ho tot a l'escenari instal·lat al parc Municipal va ser un dels punts àlgids de la festa. Avui Moià viurà la darrera jornada amb propostes infantils, la mostra de cultura popular i sardanes, i demà tindrà l'epíl·leg amb la celebració de la centenària Festa de l'Arbre Fruiter, que l'any passat es va suspendre, i els actes d'homenatge a la gent gran.