Les obres de reforma que s'estan fent des del juny passat al pont Pere Otger de Sallent (el pont vell) fa dies que estan aturades, i no se sap quan es podran reprendre. Així ho va confirmar ahir l'alcalde, David Saldoni, que no va voler fer declaracions al respecte, en espera de tenir més informació de quina és la situació real per la que passa l'empresa encarregada de les obres, Construccions Jordi Riera (amb qui aquest diari ahir no es va poder posar en contacte), i els motius concrets que l'han portat a parar-les.

Fonts d'ERC, a l'oposició, han explicat que l'empresa podria estar travessant una situació econòmica delicada, per bé que Saldoni ahir no ho va confirmar ni desmentir. Els republicans lamenten la situació que pugui afectar la constructora, però demanen solucions a una obra a mig fer, amb tanques, i amb el trànsit tallat. A més, «ha començat el curs, i el pas per a vianants és estret i fosc».

En el temps que han durat els treballs, s'ha aixecat la vorera i l'asfalt, i ara falta col·locar les noves peces de formigó, el mobiliari urbà i la il·luminació. El termini previst per acabar les obres era el 30 de setembre.