La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat ha celebrat aquest cap de setmana el seu 25è aniversari. I ho ha fet «passada per aigua», tal com lamentava l'alcalde, Joan Miquel, en declaracions ahir a aquest diari. Dissabte no va parar de ploure fins tocades les 7 de la tarda i l'aigua també va ser protagonista de la fira ahir al matí, fet que va fer minvar notablement l'afluència de visitants.

«En 25 edicions és el primer cop que hem tingut un temps tan dolent tot el cap de setmana», deia Miquel. L'Ajuntament es va veure forçat a suspendre pràcticament totes les activitats que s'havien de fer a l'aire lliure durant el certamen. Malgrat tot, el batlle destacava que «ha funcionat molt bé l'animació a càrrec del grup Jordi Callau i també l'exposició 25 anys de la Fira de la Coca i el Mató (1994-2018) a Can Gibert, que ens estem plantejant tornar a obrir algun altre cap de setmana».

Ahir a la tarda ja no plovia i Miquel confiava que es podrien fer la cercavila itinerant i la passejada dels gegants a la Font Gran.