L'Escola Paidos del 12 al 16 de novembre va celebrar la setmana de la ciència. Aquest any la temàtica era el cos humà i els alumnes, des d'Educació Infantil fins a 4t d'ESO, van treballar un projecte relacionat amb aquest tema.

Durant la setmana cada cicle educatiu va aprofundir en una part del cos humà. Els alumnes d'infantil van treballar els cinc sentits, Cicle Inicial l'aparell circulatori, Cicle Mitjà, el respiratori, Cicle Superior el digestiu, 1r i 2n d'ESO van treballar l'aparell reproductor, 3r d'ESO l'excretor i 4t d'ESO el sistema nerviós.

Les diferents activitats que es van realitzar van ser treballades de forma cooperativa entre els alumnes de diferents cicles. Els més grans van ajudar als més petits a fer disseccions de diferents òrgans, a trobar-se la freqüència cardíaca i a fer tot tipus d'experiments relacionats amb el tema, com per exemple calcular la capacitat pulmonar que té cadascú.

Al mateix temps els alumnes van enregistrar vídeos i van crear pàgines web on explicaven el funcionament dels diferents aparells del cos humà que havien treballat. El resultat es pot consultar a l'escola a través de codis QR.

Durant aquesta setmana també es va fer una nova edició del concurs fotogràfic «Fotociència», que premiava les millors obres originals relacionades amb la temàtica.