Sallent va recaptar un total de 4.100 euros en la sisena edició del sopar solidari de Càritas, una xifra molt similar a la de l'any passat.

L'entitat emprarà aquests diners per a la compra d'aliments frescos com llet, ous o oli, i productes bàsics de la dieta que no reben per part dels bancs d'aliments i que es veuen obligats a comprar.

Sallent Gastronòmic és una iniciativa solidària amb un menú degustació que fan possible diversos restaurants del municipi elaborant, cada un d'ells, un plat del menú de forma desinteressada, per tal que els fons obtingut per l'àpat es pugui destinar a l'entitat d'aquest municipi del Bages.

Cada vegada són més els restaurants que hi participen i la gent que hi col·labora voluntàriament fent-ho possible. En aquesta ocasió hi van prenre part els restaurants Ospi, Masia Puigbó, Parador El Lleó, La Sala, Cal Josetxo, El Celler, l'Illa, l'Embús i els cellers Oller del Mas i Celler Sanmartí. També hi col·laborava MM Plats, el Forn de Cabrianes i Cafès Mas.

El preu del sopar era de 25 euros. També hi havia la possibilitat de comprar una taula sencera, per a 10 persones, pel preu de 250 euros, o bé, col·laborar comprant un tiquet de Taula 0, pensat per a aquelles persones que no puguessin assistir al sopar, però que volguessin fer una aportació benèfica.