El ple municipal de l'Ajuntament de Santpedor ha aprovat per al 2019 un pressupost de 8,8 milions d'euros, dels quals la part ordinària puja a 7,8 milions i prop d'un milió d'euros es destinen a inversions. Un dels punts destacats dels comptes d'enguany és que el deute del poble se situa en el 3%, i el màxim permès és del 110%.

Les inversions per al 2019 seran d'un total de 996.000 euros, que es destinaran a projectes com els pressupostos participatius, inversió en serveis informàtics, a l'adequació de l'edifici de la Policia Local, a la urbanització de l'accés a la nova escola de la Serreta, l'adequació de l'edifici de Cal Llovet, a millores a la zona esportiva, a inversió en habitatge social, a la reparcel·lació de Santa Anna i a la millora de camins rurals.

El pressupost de l'any passat va ser molt superior (12,2 milions d'euros) al d'enguany perquè incloïa inversions importants d'aquesta legislatura com Cal Clarassó i el clavegueram del Mirador de Montserrat, segons han informat des del consistori. En el cas de Cal Clarassó, l'obra més important d'aquest mandat, els treballs per convertir l'antiga fàbrica tèxtil ubicada al barri vell en un espai sociocultural es van pressupostar l'any passat i ara es troba en ple procés d'execució la primera fase del projecte.

El pressupost de Santpedor del 2019 es va aprovar en el darrer ple municipal i va tenir els vots favorables de l'equip de govern d'ERC, mentre que els regidors del PDeCat, a l'oposició, hi van votar en contra.