El servei de bus que cobreix la línia entre Castellbell i el Vilar, Rellinars i Terrassa amplia a partir de dilluns vinent, 4 de març, l'oferta de connexió entre aquestes poblacions del Bages i el Vallès Occidental amb dues expedicions més d'anada i de tornada i altres reforços que van enfocats a millorar la intermodalitat.

Concretament, s'incrementa amb dues expedicions per sentit, i passa de dos a quatre trajectes d'anada i de tornada de dilluns a divendres feiners.

Es crea una nova expedició que permet arribar a Terrassa abans de les 8 del matí per facilitar els desplaçaments per motius laborals, escolars i sanitaris, i una altra nova expedició amb arribada a Castellbell i el Vilar a 2/4 de 9.

A més, es perllonga el recorregut a Castellbell i el Vilar fins al centre de la població, el centre d'atenció primària (CAP) i també l'estació de rodalies R4. Totes les expedicions connecten amb l'estació de Ferrocarrils de Castell-bell.

Es crea un nou servei al migdia que permet tornar a Rellinars i a Castellbell i el Vilar des de Terrassa. D'aquesta manera es poden fer viatges a la ciutat de referència de mitja jornada.

Amb aquestes expedicions també es permet fer un viatge de mitja jornada a la tarda a la ciutat de referència.

Es faciliten els enllaços a Ter-rassa amb el servei a la UAB de Bellaterra, tant al matí i al migdia d'anada, com al migdia i al vespre de tornada.

Aquestes comunicacions són ateses per l'empresa concessionària Transports Generals d'Olesa (TGO), del Grup Direxis.