L'onzena Trobada Gegantera i la benedicció de Rams van ser els actes centrals de la Fira de Rams, que es va celebrar diumenge passat a Súria. Aquest acte va posar el pròleg a les caramelles de Súria, que tindran lloc els propers dissabte i diumenge i als actes de Setmana Santa.

La Trobada Gegantera va tenir la participació de les colles de Callús, Cardona, Poble Nou (Manresa), Navarcles, la Roca del Vallès, Sant Llorenç Savall i de les colles surienques dels Geganters i Grallers del Poble Vell i dels Geganters del Gorg de l'Olla. Les colles que hi van participar van fer una cercavila pels carrers del centre urbà, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Joan. Aquest espai també va acollir una ballada final de tots els participants, a més d'inflables i un taller de pintura. La benedicció de Rams també va aplegar nombroses persones al davant de l'església parroquial de Sant Cristòfol.

El programa d'actes de la Fira de Rams va acabar a la tarda a la plaça de la Serradora, amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Súria.