10 de juliol de 2019
10.07.2019
Regió7

El govern de Navàs tindrà tres dedicacions exclusives

Només dos dels deu intregrants de l'executiu percebran indemnitzacions

09.07.2019 | 23:14
Acte de constitució de l'Ajuntament de Navàs, el 15 de juny passat

L'Ajuntament de Navàs ha aprovat el cartipàs municipal que serà vigent els propers dos anys, ja que, una vegada passat aquest període, es produirà un canvi a l'alcaldia, d'acord amb el pacte de govern entre la CUP (que serà el primer partit que governarà en el consistori) i ERC (que li agafarà el relleu). Destaca que hi haurà tres jornades exclusives i que només dos regidors cobraran per indemnitzacions.

Durant els propers dos anys, l'alcalde Genís Rovira (CUP) assumirà també les carteres d'Educació, Via Pública i Organització i Noves Tecnologies, i tindrà un sou anual de 32.000 euros bruts. Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde, Salvador Busquets (ERC), tindrà un sou de 28.000 euros anuals i també assumirà les regidories de Serveis Municipals de Navàs i Personal. La tercera dedicació exclusiva recaurà en Uriel Montesinos (CUP), que s'ocuparà de Promoció Econòmica, Medi Ambient, Joventut i Habitatge, i tindrà un sou de 23.200 euros bruts anuals.

Pel que fa a les dedicacions parcials, recauran en els següents regidors i regidores. Anna Rubio (CUP) estarà al capdavant de Cultura i Turisme i percebrà 9.933 euros anuals bruts per una dedicació del 42,81%. Imma Colldeforns (ERC) portarà Urbanisme, Nuclis i Desenvolupament Rural amb una dedicació del 46,55% i una retribució de 10.800 euros anuals bruts.

Helga Iglesias (CUP) serà la quarta tinenta d'alcalde i alhora regidora de Drets Socials, Residència i Feminisme. Tindrà una dedicació del 42,81% i percebrà 9.933,36 euros anuals bruts. Marta Manubens (ERC) serà la regidora de Comunicació i Festes i percebrà 10.800 euros anuals bruts amb una dedicació del 46,55%. Mentre que Lluís Puig (ERC) estarà al capdavant de Governació i Emergències amb una dedicació del 46,55% i 10.800 euros anuals bruts de retribució.

Els dos regidors amb indemnitzacions seran qui ha estat alcalde durant els darrers vuit anys, Jaume Casals (CUP), que tindrà la segona tinença d'alcaldia i serà regidor de Serveis Econòmics i Participació i percebrà 140 euros per assistència al Ple i 190 per assistència a les Juntes de Govern; i Carles Estrada Serra (ERC), que serà tercer tinent d'alcalde i regidor d'Esports i Salut Pública, i percebrà les mateixes indemnitzacions que Casals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20