Sant Fruitós ha programat per a la propera tardor l'inici de la segona fase d'execució de les obres de millora de la xarxa de clavegueram del polígon Casanova d'aquest municipi. La junta de govern local ja n'ha aprovat el projecte executiu, que ha de donar continuïtat als treballs que ja es van fer temps enrere.

Es tracta d'unes obres subvencionades en el marc del programa de modernització dels polígons industrials dins del Pla Xarxa de Governs Locals, i en aquest cas afectaran diferents trams dels car-rers Montsant i Pedraforca d'aquest polígon.

En concret, els treballs consistiran en la substitució del col·lector ja existent a la xarxa actual per un de més gran, que tingui un diàmetre més gran per tal de poder augmentar el cabal de la xarxa de clavegueram. L'objectiu d'aquesta actuació és mirar d'evitar episodis puntuals d'afectacions en la via pública del polígon en el cas que hi hagi pluges fortes com les que hi ha hagut en algunes ocasions.

Ara que ja s'ha aprovat el projecte executiu de l'obra, la intenció és que els treballs puguin començar aquesta tardor i es puguin acabar abans del març del 2020. En total, el pressupost d'execució del contracte de l'obra és de 661.210 euros.