L'Ajuntament de Cardona ha obert el període per fer les sol·licituds dels ajuts per adquirir material escolar, llibres de text, la quota de l'AMPA o les quotes de reutilització i del llibre escolar per al curs 2019-2020. Les sol·licituds amb la documentació exigida es podran presentar fins al 4 d'octubre al Registre de l'Àrea de Serveis Socials (plaça de la Fira, s/n; Edifici del Centre Cívic, planta -1), de les 8.30 h a 13.30 h, de dilluns a divendres.

Segons ha informat el consistori, la finalitat és donar compliment als objectius definits durant aquesta legislatura per tal de fomentar la igualtat en l'accés a l'educació en la franja d'educació obligatòria (de 6 a 16 anys) com a etapa clau per a l'assoliment de competències posteriors. L'ajut màxim és de 70 euros per alumne i curs i hi poden optar les famílies empadronades al municipi de Cardona amb fills que estiguin cursant de P3 a 4t d'ESO en qualsevol dels centres educatius del municipi.

Se'n podran beneficiar nens i nenes d'entre 3 i 16 anys, empadronats a Cardona, i matriculats en algun dels centres al municipi així com les unitats familiars en situació de risc social i/o econòmica. El termini per atorgar les subvencions serà de tres mesos.