Sant Joan de Vilatorrada es troba immers en una una nova edició de la Fira Embarrats, que viurà aquest cap de setmana els actes centrals. La setena edició la fira, que manté els actes tradicionals i suma novetats, ha apostat per potenciar el comerç local i la gastronomia.

Durant els dos dies de fira una desena d'establiments portaran els seus productes al carrer Major en la mostra de comerç local. Un altre aspecte que enguany es potencia és el de la gastronomia amb l'ampliació de l'espai ubicat a davant de Cal Gallifa, que tindrà la participació d'establiments de restauració de Sant Joan, que hi aportaran les seves tapes.

Entre les novetats més destacades hi ha la presentació de l'Auca d'Embarrats, que l'any passat no es va poder estrenar a causa de la pluja, i es tornaran a fer les visites teatralitzades al cor de les fàbriques amb noves escenes.

Demà, diumenge, Embarrats tindrà accions teatralitzades durant tota la jornada per endinsar de ple els visitants al Sant Joan de Vilatorrada del 1920, quan hi va haver la irrupció de la indústria tèxtil al municipi amb les fàbriques Burés, Borràs i Gallifa.