Sant Salvador de Guardiola celebrarà aquest divendres la diada de Tots Sants amb la Fira de la Torrada al carrer de la Creu, de les 10 del matí a les 7 de la tarda. La jornada festiva inclourà també activitats lúdiques.

La Fira de la Torrada tindrà parades d'artesans i la mostra de fruits de tardor i el mercat dels alls. També s'oferiran degustacions gratuïtes de mistela, ja que per Tots Sants és tradicional obrir la bota d'aquesta anyada. El certamen tindrà un elaborador de cervesa artesana de la zona com a convidat i hi haurà l'encesa de fogueres purificadores, i la casta-nyera repartirà castanyes.

Entre les activitats hi haurà l'esmorzar popular amb torrades i jocs gegants per a la mainada. A partir de les 12, es representaran tres espectacles del Test, el cicle d'arts intenses, de prop i de curta durada. L'accés és gratuït però amb places limitades i amb reserva prèvia. Ja la tarda, a l'avinguda Generalitat hi haurà l'espectacle «L'elixir de les castanyes» del Professor Karoli i la cercavila dels gegantons de Sant Salvador.