En una nit volgudament negra a Sant Feliu Sasserra, amb els carrers a les fosques i com a única il·luminació els focus que destacaven la figura entre teles de Laia Picas, es va iniciar dijous, abans de la mitjanit, un espectacle multidisciplinar a la plaça de l'Església del poble.

Era l'inici d'una mostra que suma tres propostes artístiques relligades per la figura d'uns infants que conduïen l'espectador. Potser menys experimental que altres anys, però de gran riquesa plàstica.

A Picas la va seguir un divertit i àgil espectacle de llit elàstic i la intervenció artística es va cloure amb una sorprenent intervenció del pintor Quim Moya, que va fer una obra "in situ" que va romandre majoritàriament amagada durant el procés creatiu acompanyat de música, i que va esclatar de cop en apagar els focus i mostrar-se completa amb la seva fluorescència.

Va ser una de les nits bruixes dels darrers anys més aplaudida. Després, la festa va continuar a l'Ateneu amb la música del grup de versions Sixtus. La nit va tenir com a protagonistes a Quim Moya, David Goldschmidt (hang), Víctor Lalauze (didgeridoo), Dabú (espai sonor), Laia Picas (teles) i Cia Planeta Trampolí.