L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar tornarà a bonificar enguany la taxa d'escombraries fins al 20 % per fomentar l'ús de la deixalleria municipal. L'any passat, prop de 500 veïns ja es van beneficiar dels descomptes per les aportacions regulars a la deixalleria.

Els veïns tenen temps fins al 31 de gener per presentar la sol·licitud de bonificació a l'Ajuntament, presentant el carnet en el qual queden segellades les aportacions que s'han fet durant el 2019 a la deixalleria. Els descomptes en el rebut oscil·laran entre el 10 % i el 20 % en funció de les aportacions que s'hagin fet a la deixalleria.

Aquesta mesura respon a la voluntat del consistori de posar en valor la deixalleria municipal i reduir l'abandonament de residus voluminosos a la via pública, i que sovint s'acumulen al costat dels contenidors de rebuig, orgànica, envasos, paper o vidre.

La deixalleria de Castellbell obre els dimarts, dijous i caps de setmana d'11 del matí a 2 del migdia, i els dimecres i divendres ho fa de 4 a 7 de la tarda. El telèfon d'atenció al públic és el 93 828 20 75, i el de recollida de voluminosos és el 900 264 272.