Aquest dissabte, 1 de febrer, s'inaugura a Sallent l'Illa Pàdel, unes instal·lacions que segons els seus promotors formen «el pàdel més gran i més modern de la Catalunya Central». L'equipament està ubicat a tocar de la carretera C-16 i compta amb 8 pistes interiors, dues de les quals són panoràmiques. Les pistes també disposen de graderies per tal de poder visualitzar partits, ja siguin amistosos o de tornejos.

Per estrenar les pistes, l'Illa Pàdel ha organitzat un torneig gratuït que ja compta amb un centenar de parelles inscrites, dividides en tres categories masculines i tres més de femenines. A banda de les partides, la inscripció inclou sense cap cost esmorzar, un tast de vins i caves, un dinar de 10 euros i «trofeus i sorpreses» per als guanyadors de cada categoria.

L'espai, que disposa d'aparcament privat, bar amb terrassa i material esportiu, explica al seu web que organitzarà tornejos de forma periòdica i que muntarà una escola de pàdel per a aquells que vulguin iniciar-se en aquest esport i millorar la seva tècnica.