11 de febrer de 2020
11.02.2020

El Bages, Osona, l'Anoia i el Moianès volen impulsar la marca Paisatges Barcelona

Els territoris demanen la creació d'una secretaria tècnica que assumeixi la coordinació de les accions

11.02.2020 | 11:46
Reunió dels consellers comarcals amb el diputat de Turisme

Les comarques del Bages, Osona, Anoia i Moianès tenen la voluntat de sumar esforços per impulsar la marca turística Paisatges Barcelona. Així li han transmès al diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona els consellers comarcals de Turisme dels quatre territoris. L'objectiu, aconseguir més recursos tècnics per a l'estratègia i la promoció de la marca Paisatges Barcelona. Per part del Bages, va participar a la trobada Agustí Comas, conseller comarcal de Turisme.

Paisatges Barcelona és la marca turística que comprèn les comarques d'Osona, el Bages, l'Anoia i el Moianès, sota l'aixopluc de la marca de promoció turística Barcelona és molt més, de la Diputació de Barcelona. En la reunió, els territoris van demanar al diputat de Turisme la creació d'una secretaria tècnica que hauria d'assumir la coordinació de totes les accions de la marca, així com l'elaboració d'una diagnosi de la situació i la proposta d'accions per homogeneïtzar i posar de relleu les diferències i potencialitats de cada territori.

La trobada va ser favorable i es va acordar tornar-se a reunir en breu per revisar l'estratègia i el suport de la Diputació en la dinamització de la marca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya