13 de febrer de 2020
13.02.2020

Castellterçol es dota d'un inventari del cementiri per millorar-ne la gestió

12.02.2020 | 23:53
Imatge de l'entrada al cementiri municipal de Castellterçol

La Diputació ha lliurat a l'Ajuntament de Castellterçol l'inventari del cementiri municipal, una eina de suport per a la gestió d'aquest equipament ja que permet una gestió informatitzada de les dades, identifica les unitats d'enter-rament disponibles i detecta les anomalies que s'han generat al llarg de la història de la gestió del cementiri. El treball també permet plantejar actuacions de futur per millorar-ne la gestió.

El cementiri de Castellterçol disposa actualment de 603 nínxols, vuit tombes, 28 columbaris i cinc fosses comunes. El treball realitzat ha inclòs el traspàs de totes les dades dels llibres de registre del cementiri a una base en format Gescem, la identificació de les dades que no estan al dia, l'anàlisi del compliment de la normativa que li és d'aplicació i un esquema del cementiri amb ubicació de les unitats d'enterrament.

En el traspàs de les dades al suport informàtic s'ha detectat que alguns titulars de concessions són difunts i també que caldria posar al dia algunes de les dates i terminis de les concessions, sobretot de les més antigues. També s'ha verificat que, si es mantenen les actuals taxes d'inhumació, hi ha nínxols suficients per poder cobrir les defuncions dels propers 10 anys, i que una bona gestió de les dades de l'inventari permetria la recuperació d'unitats perquè quedessin disponibles en el futur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya