L’Ajuntament de Súria obrirà aquest divendres, 15 de maig, el termini de sol·licitud d’ajuts econòmics destinats a professionals autònoms i petits i mitjans comerços que hagin resultat afectats per la Covid-19 amb una reducció dràstica acreditada de la seva facturació. Es podran demanar fins el 30 de maig.

En total, aquesta convocatòria preveu un pressupost de 20.000 euros, que s’atorgaran segons uns criteris establerts per trams. Si s’han tingut pèrdues econòmiques d’almenys un 50% en els mesos de març i abril de 2020, en comparació amb els mateixos mesos de 2019, l’ajut serà de 400 euros per persona i/o activitat. L’ajut pujarà fins a 500 si la facturació del mes anterior al que sol·liciti la prestació s’ha vist reduïda en un 75% o més, en relació amb la mitjana de facturació del semestre anterior.

Els ajuts es poden demanar contactant amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, preferentment a través del correu electrònic sosempresa@suria.cat. També es poden adreçar consultes a través del telèfon 93.868.28.00 en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres, entre 9 del matí i les 2 del migdia.