11 de juny de 2020
11.06.2020
Regió7

Sant Fruitós obre la licitació per fer la rampa de la passera de La Rosaleda

Es preveu que els treballs de construcció finalitzin cap al mes de desembre

11.06.2020 | 09:09
Passera del barri de la Rosaleda

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert aquesta setmana el període per presentar ofertes per la construcció d'una rampa d'accés a la passera de La Rosaleda, el que complementarà els accessos ja existents a través de les escales i de l'ascensor.

Aquesta estructura, de 85 metres de longitud, permetrà que vianants, bicicletes, cotxets o cadires de rodes puguin accedir a la passera. La rampa disposarà d'una barana més alta del què és habitual per assegurar la seguretat dels usuaris.

Per tal que el desnivell d'accés sigui poc pronunciat, l'estructura estarà formada per 8 replans intercalats que asseguraran que el pendent màxim sigui del 8%.

Pel què fa a la il·luminació exterior es col·locaran llums leds energèticament eficients, en consonància amb els que ja il·luminen la passera.
A la barana superior de la rampa, i en el tram d'escala ja existent, s'hi col·locaran vidres translúcids per tal d'assegurar la protecció visual dels veïns de les cases de La Rosaleda.

El pressupost de les obres és de 306.977,21 euros i els treballs s'han d'executar en un termini màxim de 4 mesos. En aquest sentit tot apunta que els treballs finalitzaran durant el mes de desembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20