Joan Carles Batanés (GfP), que ahir va deixar l'alcaldia de Sant Fruitós de Bages després de 9 anys en el càrrec, va aprofitar el seu torn de paraula per treure pit i repassar els projectes que el seu govern ha tirat endavant.

«Dec ser l'alcalde dels impossibles», va assegurar, ja que, al seu entendre, ha dut a terme nombroses accions que semblaven impossibles de realitzar. Entre les fites assolides per «l'alcalde Batanés», com ell mateix es va autoanomenar infinitat de vegades, va posar d'exemple la biblioteca, la rotonda del Paidos, la residència d'avis, l'escola de música i la zona esportiva de la Rosaleda.

Això va provocar la indignació de la regidora Cristina Múrcia (PSC), que la legislatura passada compartia govern amb Batanés, que li va retreure que «no ha treballat sol». Aquest va ser un dels moments més tensos del ple. L'altre va arribar quan el portaveu d'ERC, David Uró, va parlar de «censura a l'insult, assetjament i amenaça», unes acusacions que van indignar Batanés, que va advertir de denunciar-lo.