Vicenç Llorens, que va encapçalar la llista de Junts per Sant Fruitós a les darreres eleccions municipals, renuncia a l'acta de regidor per motius de salut. L'anunci l'ha fet públic aquest dimarts a través d'un comunicat el nou govern tripartit que es va constituir fa tres setmanes, i del qual Llorenç formava part. Precisament demà a la tarda hi ha convocat el primer ple ordinari des del canvi.

Llorens va anunciar públicament que tenia un càncer de pròstata el maig de l'any passat, poc abans de les eleccions a les quals es presentava per primer cop com a candidat de Junts per Sant Fruitós el maig passat en substitució de Mercè Casals. Aleshores va explicar el cas per evitar «especulacions» conscient de la situació i del càrrec que assumia, el qual ha mantingut fins ara, moment en què, segons el comunicat emès pel govern municipal, «li cal cuidar-se, i s'ha vist obligat a fer el pas». En el mateix escrit, el govern destaca «la fermesa i la capacitat de treball» de Llorens, i li agraeix «la implicació i el compromís, que han estat el motor imprescindibles dels canvis que són vitals pel nostre poble».

Vicenç Llorens va entrar com a regidor a l'Ajuntament de Sant Fruitós l'any 2011, on va compartir grup municipal amb Mercè Casals, i qui rellevaria més tard. En l'actual mandat, Junts per Sant Fruitós, que ell encapçalava, va ser la tercera força més votada i es va quedar a l'oposició, fins que la moció de censura impulsada conjuntament amb ERC i el PSC ha situat les tres forces al govern, i ha deixat Gent fent Poble a l'oposició.